Με βαθιά θλίψη η κοινωνία των Τρικάλων αποχαιρετά τον 56χρονο Βαγγέλη Αργυρίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη για την υγεία του τους τελευταίους μήνες.
Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια σε ανάρτησή του.
Ο Βαγγέλης Αργυρίου αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία Παπαλεξανδρή, τις κόρες του Ραφαέλα και Ζέτα, τους γονείς του Γεώργιο και Μαρία Αργυρίου, καθώς και τον Θωμά και την Κατερίνα Παπαλεξανδρή, την αδελφή του Φεβρωνία Αργυρίου με τον σύζυγό της Χρήστο Τζέλη, τον Βαγγέλη Παπαλεξανδρή με τη σύζυγό του Ραλίτσα Γεωργίεβα, ανίψια, θείους, ξαδέλφια και πολλούς φίλους.
Η κηδεία του Ευάγγελου Γεωργίου Αργυρίου θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2025 και ώρα 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 17:30.
Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».