Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ: Όλοι στη Συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας-συμμετέχουμε ενεργά στη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά που θα τιμηθεί την Παρασκευή 1η Μάη και ώρα 11 π.μ. με Συγκέντρωση φορέων και πολιτών στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

Ο κορονοϊός (πιθανότατα βιολογικός πόλεμος;) μας οδήγησε σε καλυμμένα στόματα, αλλά όχι φιμωμένα!

Μέσα στην αναμπουμπούλα (πανδημία) οι λύκοι χαίρονται. Αυταρχικές και ψευτοδημοκρατικές εξουσίες, με προσχήματα ή χωρίς και εκπροσωπώντας τα ληστρικά μεγαλοσυμφέροντα που κρύβονται πίσω τους, σχεδιάζουν, καταστρώνουν και βιάζονται να περάσουν τόσο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα-που ίσως πριν δεν μπορούσαν.

Περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, λαϊκά εισοδήματα. Συρρικνωμένη και λάστιχο εργασία. Τρομακτική ανεργία. Παγίδευση και ιδιοποίηση της λαϊκής περιουσίας. Φτώχεια, ανέχεια, εξαθλίωση για τους λαούς. Υπερσυγκέντρωση του πλούτου σε πολύ λιγότερους. Στέρηση δικαιωμάτων και ελευθεριών. Μια τυπική δημοκρατία σκιάχτρο. Άπλωμα του φόβου και της αβεβαιότητας. Καχυποψία ανάμεσα στους πολίτες. Κι ακόμα: εθνικισμός, πατριδοκαπηλία, ρατσισμός, μίσος για τον διπλανό μας. Αυτοί είναι κίνδυνοι και για τη χώρα μας. Στις ράγες αυτές βαδίζει ύπουλα και η σημερινή κυβέρνηση. Με παγίδες και ψέματα μας ανοίγει τον δρόμο για ένα σκοτεινό Μεσαίωνα! Θα την αφήσουμε;

   ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργάτες, αγρότες, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματοβιοτέχνες, επιστήμονες, νέους να έρθουν για να φωνάξουμε όλοι μαζί:

ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΜΑΣΤΕ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ!

ΖΗΤΩ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή