Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Ένα… σχεδόν κωμικό δράμα από την Αργεντινή

Μια αργεντίνικη βραβευμένη ταινία – ακόμη μία πολύ πρόσφατης παραγωγής – τον «Επιφανή Πολίτη», προβάλλει αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 9.45 το βράδυ η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων στον Δημοτικό Κινηματογράφο, Μύλο Ματσόπουλου.
Πρόκειται για την ταινία «Ο Επιφανής Πολίτης» σε σκηνοθεσία Γκαστόν Ντουπρά και Μαριάνο Κον, όπου πρωταγωνιστούν οι Οσκαρ Μαρτίνεζ, Ντάντι Μπριέβα και Αντρέα Φριγκέριο.
Μια ταινία με κριτική, με σάτιρα, με γέλιο, αλλά και με δράμα, με προβληματισμό, με σκέψεις για τους πρωταγωνιστές, τις πράξεις και, κατ’ επέκταση, τη σύγχρονη κοινωνία, με βάση και την παροιμία… «ουδείς προφήτης στον τόπο του».
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Αργεντίνος συγγραφέας Ντανιέλ Μαντοβάνι, ο οποίος ζει στην Ευρώπη εδώ και τριάντα χρόνια, αγγίζει το αποκορύφωμα της καριέρας του κερδίζοντας το Νόμπελ Λογοτεχνίας αλλά περνά τη δική του κρίση, έμπνευσης και …ηλικίας. Τα πολυδιαβασμένα βιβλία του περιστρέφονται πάντα γύρω από τη ζωή στο Σάλας, το χωριό όπου γεννήθηκε και δεν έχει επισκεφθεί από τότε που ήταν νέος. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν δέχεται την πρόσκληση του δήμαρχου του Σάλας να επισκεφτεί τη γενέτειρά του προκειμένου να του απονεμηθεί μετάλλιο και να ανακηρυχτεί Επίτιμος Πολίτης. 
 
Εισιτήρια
Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. 
Μη μέλη 5 ευρώ. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή