Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Μια γλυκόπικρη κωμωδία από την Ιταλία

Με μια ταινία που κινείται ανάμεσα στην κωμωδία και την ανθρώπινη διάσταση στις καθημερινές ιστορίες, συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων.

Η ιταλική κωμωδία «Πρόσκληση σε δείπνο γνωριμίας» προβάλλεται αύριο Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 9.45 το βράδυ, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο αποκριάτικο θεματικό πάρτι στις 16 Φεβρουαρίου, με θέμα τη Eurovision!

Πρόκειται για ταινία σε σκηνοθεσία Πούπι Αβάτι, όπου πρωταγωνιστούν οι Ντιέγκο Αμπανταντουόνο, Βανέσα Ινκοντράδα, Βιολάντε Πλασίντο, Φραντσέσκα Νέρι, Ινές Σαστρ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο χρόνος σταματά, όταν οι τρεις κόρες του Σάντρο Λάντσα, μια στη Ρώμη, η άλλη στη Μαδρίτη κι η τρίτη στο Παρίσι, λαβαίνουν ένα επείγον τηλεφώνημα να τρέξουν στον «άρρωστο» πατέρα.

Ο πάλαι ποτέ δημοφιλής σταρ της τηλεόρασης, ο οποίος πλέον παρακαλεί για μικρο-ρολάκια σε φτηνές σαπουνόπερες, αποσβολώνει τους πάντες με μια, σχεδόν επιτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Όλοι νιώθουν την ανεξήγητη ώθηση να συναντηθούν στην υπερπολυτελή βίλλα της Μπέτυ στη Ρώμη, χωρίς καθυστέρηση και με ένα σχέδιο να εξυφαίνεται

Εισιτήρια
Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία.
Μη μέλη 5 ευρώ.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή