Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Περιπέτεια για την -αναγκαία- επιστροφή στη φύση

Μετά την ecoλέσχη, μια νέα πρόταση υποβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων την ταινία «Στα Δάση της Σιβηρίας», που θα προβληθεί κανονικά την αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 9.45 το βράδυ.

Πρόκειται για μια έξοχη γαλλική ταινία για την ανάγκη να κάνει κάποιος το ταξίδι, φεύγοντας από τον «πολιτισμό» μιας δυτικής χώρας, για να ενταχθεί σε ένα άλλο περιβάλλον, μακρινό, διαφορετικό, πρωτόγνωρο, στην ίδια τη φύση, βρίσκοντας τις απαντήσεις που επιθυμεί.

Πρόκειται για μια ταινία σε σκηνοθεσία Σαφί Ναμπούμ όπου πρωταγωνιστούν οι Ραφαέλ Περσονάζ, Γιεβγκένι Σιντίκιν.

Υπόθεση

Ο Τέντι έχει κουραστεί από τη βοή του σύγχρονου κόσμου. Για να εκπληρώσει την ανάγκη του για ελευθερία, αποφασίζει να απαρνηθεί τις πολυτέλειες μίας εύρωστης ζωής στο Παρίσι.

Εγκαταλείπει την υψηλή θέση υπευθύνου νέων μέσων επικοινωνίας σε μεγάλη εταιρία, κλείνει μια για πάντα το κινητό του και ταξιδεύει ως τον παγετό της Σιβηρίας, επιλέγοντας τη ζωή σε μία καλύβα, με τα απολύτως απαραίτητα. Σιγά σιγά αντιλαμβάνεται ότι η ζωή σε ένα τέτοιο μέρος δεν έχει μόνο την ηρεμία που είχε φανταστεί.

Ο κίνδυνος καραδοκεί ακόμη και στο πιο φωτεινό τοπίο. Το βράδυ που χάνεται στη χιονοθύελλα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο αν δεν ήταν εκεί ο Αλεξέι, ένας Ρώσος καταζητούμενος που ζει κρυμμένος στα δάση της Σιβηρίας για χρόνια. Ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς άνδρες αναπτύσσεται μία φιλία που είναι συγχρόνως τόσο αναπάντεχη όσο και απαραίτητη και για τους δύο.

Εισιτήρια:
Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία.
Μη μέλη 5 ευρώ.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή