Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Το 1ο αριστούργημα του 21ου αιώνα

Με μέγιστη κινηματογραφική χαρά, η Κινηματογραφική Λέσχη τρικάλων υποδέχεται στην οθόνη τον μεγαλύτερο σύγχρονο κινηματογραφιστή.

Τον Ούγγρο Μπέλα Ταρ και το αριστούργημά του «Οι αρμονίες του Βερκμάιστερ», που θα προβληθεί αύριο Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 9:30 το βράδυ, στον μύλο Ματσόπουλου.

Πρωταγωνιστούν οι Λαρς Ρούντολφ, Πίτερ Φιτζ και Χάνα Σιγκούλα.

Μια ταινία για τον άνθρωπο και τον κόσμο μας, με μια εξαιρετικά διαφορετική, σινεφίλ και πρωτότυπη ματιά. Τόση, ώστε η συγκεκριμένη ταινία να θεωρηθεί ως συνέχεια των ποιητών της εικόνας του 20ου αιώνα,  ανοίγοντας νέους δρόμους για τον κινηματογράφο.

Υπόθεση

O Βάλουσκα, ένας αλαφροΐσκιωτος ταχυδρομικός υπάλληλος σε μια επαρχιακή πόλη, φαίνεται να είναι ο μόνος υπερασπιστής μιας ανθρωπότητας προς εξαφάνιση, καθώς μια σειρά από περίεργες καταστάσεις, όπως η εμφάνιση μιας γιγάντιας φάλαινας σε ένα τσίρκο, οδηγούν τους κατοίκους σε μια καταστροφική εξέγερση. Εκατοντάδες εξαθλιωμένοι άνθρωποι συγκεντρωμένοι στην κεντρική πλατεία της πόλης, στέκονται μες την παγωνιά. Η άφιξη του κήτους, η ανθρωποπλημμύρα και το τσουχτερό κρύο πυροδοτούν μια αλυσίδα από πάθη, μίση, και φιλοδοξίες…

Εισιτήρια

Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία.
Μη μέλη 5 ευρώ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή