Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινηματογραφική ληστεία με μεγάλη λεία

Οι δράστες «έστησαν» τροχαίο ατύχημα

Την παρακολουθούσαν, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία κι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, που δεν ήταν άλλο, από το να αρπάξουν τα χρήματα που μετέφερε ταμίας επιχείρησης στην τράπεζα για να τα καταθέσει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο τρόπος που οι δράστες έδρασαν αλλά και ο χρόνος, μιας και δεν δίστασαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους μέρα μεσημέρι.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή της Μαγούλας, στο Άνω Καστρίτσι Πατρών, όταν η ταμίας της επιχείρησης έφυγε με το αυτοκίνητό της, κατευθυνόμενη στην τράπεζα, μεταφέροντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για κατάθεση.

Ξαφνικά, ένας άγνωστος που φορούσε κράνος και επέβαινε σε μηχανάκι, έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο εν κινήσει αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα.

Όταν η ταμίας σταμάτησε να δει τι συνέβη, εμφανίστηκε ένα ακόμη άτομο που φορούσε κράνος κι επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, την ακινητοποίησαν και της άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα, παρατώντας μάλιστα το πρώτο μηχανάκι στο σημείο.

Έντρομη η γυναίκα, ενημέρωσε τον υπεύθυνο της επιχείρησης κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία που αναζητά τους δράστες.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή