Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κλέφτες μόλις 9 και 10 ετών στη Λάρισα!

Δικογραφίες σε βάρος δύο ανήλικων…, μόλις 9 και 10 ετών αντίστοιχα, σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για κλοπές ηλεκτρικών πατινιών. Μάλιστα, μετά από έρευνα στο σπίτι δύο ανήλικων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, βρήκαν το ένα κλεμμένο πατίνι, δεν βρήκαν το δεύτερο που αναζητούσαν, αλλά βρήκαν άλλα δύο πατίνια, η κλοπή των οποίων δεν έχει αναφερθεί.

Η ανήλικοι, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, σε δύο διαδοχικά βραδιά έκλεψαν δύο πατίνια από τον πεζόδρομο της Παπακυριαζή, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο. Τα ηλεκτρικά πατίνια, όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούνται ευρέως, ωστόσο παρά το υψηλό κόστος αγοράς οι ιδιοκτήτες δεν τα κλειδώνουν και πρόχειρα τα σταθμεύουν δίπλα τους, έξω από χώρους, όπως τα καφέ κλπ.

Για την ασφάλεια των πατινιών σε κάποιους τύπους υπάρχει πρόβλεψη στην ηλεκτροδότηση τους, ωστόσο ιδιοκτήτες δε χρησιμοποιούν τους σχετικούς κωδικούς με αφορμή και την προσωρινή στάθμευση. Τα πατίνια, επίσης, σε περίπτωση κλοπής αντιμετωπίζουν πρόβλημα ταυτοποίησης, αφού ο κλέφτης μπορεί εύκολα να παραποιήσει τον σχετικό κωδικό αριθμό.

Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί ελάχιστα κρούσματα κλοπών στο κέντρο της Λάρισας, αριθμός που δεν επιβεβαιώνει γενικευμένο φαινόμενο για να προκαλέσει ανησυχία στους ιδιοκτήτες. Προ δεκαημέρου, ωστόσο αποκαλύφθηκε η δράση των δύο ανήλικων όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν τον 9χρόνο να κάνει βόλτα με το κλεμμένο πατίνι. Έτσι, τον προσήγαγαν στην ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας να κάνουν στη συνέχεια έρευνα στο σπίτι του, στην συνοικία της Νέα Σμύρνης, αλλά και σε άλλους χώρους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή