Ελλάδα

Κλέφτης για… Όσκαρ!!! Πήγε στην αστυνομία γιατί έχασε το κινητό του στην διάρρηξη

11 Jan 2023
Κλέφτης για... Όσκαρ!!! Πήγε στην αστυνομία γιατί έχασε το κινητό του στην διάρρηξη

Για Όσκαρ… βλακείας

Ένας 27χρονος κλέφτης από τη Θεσσαλονίκη πήγε στην αστυνομία για να βρει το κινητό του, το οποίο είχε χάσει όταν έκανε διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί

Σύμφωνα με το thestival.gr το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου στην Καλαμαριά ο διαρρήκτης μαζί με τον συνεργό του παραβίασαν το παράθυρο του καταστήματος, έκλεψαν το συρτάρι του ταμείου και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού με τα ψιλικά και τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης στην προσπάθειά του να γλιτώσει έριξε στον δρόμο όσα είχε κλέψει και κατά λάθος… το κινητό του τηλέφωνο. Όσα έπεσαν στον δρόμο παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ωστόσο μετά από λίγο έγινε το αξιοπερίεργο γεγονός. Ο 27χρονος διαρρήκτης να πάει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα για να βρει το κινητό που είχε χάσει.

Από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι αυτός ήταν ένας από τους δύο δράστες με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για ταυτοποίηση και του συνεργού του.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.