Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κλέφτης για… Όσκαρ!!! Πήγε στην αστυνομία γιατί έχασε το κινητό του στην διάρρηξη

Ένας 27χρονος κλέφτης από τη Θεσσαλονίκη πήγε στην αστυνομία για να βρει το κινητό του, το οποίο είχε χάσει όταν έκανε διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί

Σύμφωνα με το thestival.gr το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου στην Καλαμαριά ο διαρρήκτης μαζί με τον συνεργό του παραβίασαν το παράθυρο του καταστήματος, έκλεψαν το συρτάρι του ταμείου και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού με τα ψιλικά και τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης στην προσπάθειά του να γλιτώσει έριξε στον δρόμο όσα είχε κλέψει και κατά λάθος… το κινητό του τηλέφωνο. Όσα έπεσαν στον δρόμο παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ωστόσο μετά από λίγο έγινε το αξιοπερίεργο γεγονός. Ο 27χρονος διαρρήκτης να πάει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα για να βρει το κινητό που είχε χάσει.

Από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι αυτός ήταν ένας από τους δύο δράστες με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για ταυτοποίηση και του συνεργού του.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή