Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κλειστο-ανοιχτή» η γέφυρα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων (φωτο)

Οι υπό κατεδάφιση πεζογέφυρες, οι ταμπέλες απαγόρευσης και η αναμονή για την κατασκευή καινούργιων

Μπροστά σε μια ταμπέλα ανάλογη με αυτή της γέφυρας των Κουτσομηλίων θα βρεθούν οι μαθητές που θα επιχειρήσουν να φτάσουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων την ερχόμενη Δευτέρα.

Η πεζογέφυρα της περιοχής, κρίθηκε ότι θα πρέπει να κατεδαφιστεί, ωστόσο τα συρματοπλέγματα βγήκαν και στη θέση τους υπάρχει μια ταμπέλα που ενημερώνει ότι απαγορεύεται η διέλευση πεζών και δίκυκλων. Βέβαια όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ του Trikalanews.gr οι πεζοί αγνοούν την ταμπέλα και διέρχονται κανονικά.

Τρεις πεζογέφυρες στα Τρίκαλα, αυτή που βρίσκεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, των Κουτσομηλίων και του Αγίου Στεφάνου είναι ένας ακόμη αρνητικός απολογισμός του Ντάνιελ. Και οι τρεις θα κατεδαφιστούν, ήδη ετοιμάζονται οι σχετικές μελέτες, και θα κατασκευαστούν καινούργιες πλην της περίπτωσης του Αγ. Στεφάνου που δεν υπάρχει πρόβλεψη για νέα.

Το πρόβλημα της σύνδεσης των δύο όχθων του Ληθαίου για τους πεζούς ειδικά στις προαναφερόμενες περιοχές, συνεχίζει να υπάρχει και παρόλο που βγήκαν τα συρματοπλέγματα. Πόσο μάλλον όταν θα κατεδαφιστούν ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα για την τοποθέτηση κάποιων «πρόχειρων» γεφυρών τύπου Μπέλει για παράδειγμα.

 

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή