Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Τρικάλων στα σεισμόπληκτα χωριά των Μετεώρων

Την Τρίτη 16 Μαρτίου, κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων, αποτελούμενο από τον βουλευτή Σάκη
Παπαδόπουλο, τον πρώην βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη, το μέλος της Ν.Ε Πέρυ Χαρτοπούλου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Μετεώρων, Αντώνη Τούλα, επισκέφτηκε ξανά, τα σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου Μετεώρων, τα οποία επλήγησαν από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής τους το Μαυρέλι, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Νίκο Κλεισιάρη και ενημερώθηκαν για τις σημαντικές ζημιές που υπέστησαν πολλές κατοικίες, καθώς και το σχολείο του χωριού.

Στη συνέχεια βρέθηκαν στην Αχελινάδα, μαζί με τον κ. Νίκο Κλεισιάρη, και ενημερώθηκαν ότι και εδώ υπάρχουν σοβαρές ζημιές σε πολλές κατοικίες και στο σχολείο του χωριού.

Επίσης, ο εφημέριος του χωριού τους ενημέρωσε και για τις σημαντικές ζημιές που υπέστη και η εκκλησία.

Ακολούθησε η επίσκεψη του κλιμακίου στο Λογγά, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Σωκράτη Γκόγκο, και ενημερώθηκαν εκ νέου για τις καταστροφές του χωριού.

Επισημάνθηκε η ακαταλληλότητα διαμονής των κατοίκων στις σκηνές που στήθηκαν, λόγω αντικειμενικών συνθηκών που έχουν να κάνουν με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή