Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη ΤΟΜΥ και το Κέντρο Υγείας Τρικάλων

Επίσκεψη στη Τοπική Ομάδα Υγείας και στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων πραγματοποίησε τη Τρίτη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων για να αναδείξει τον πολύτιμο ρόλο τους στη συνεχιζόμενη μάχη με τη πανδημία και στη διεκπεραίωση των εμβολιασμών.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από το Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τον πρώην Βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο.

Η συζήτηση αρχικά έγινε με την κ. Δήμητρα Νάτσινα και τα άλλα στελέχη της ΤΟΜΥ Τρικάλων που παρουσίασαν όλες τις δραστηριότητές τους στα καθήκοντα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, του Οικογενειακού Γιατρού και της Ομάδας Υγείας, καθώς και στη καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση των εμβολιασμών.

Συζήτηση έγινε και για την επείγουσα ανάγκη να πάρουν προτεραιότητα οι εμβολιασμοί στα σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και του πρώην Δήμου Τυμφαίων.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη να συνεχιστεί η λειτουργία των ΤΟΜΥ και μετά το 2022 που λήγει η σύμβαση χρηματοδότησής τους από το ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με τον κ. Γεώργιο Μπατατόλη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρικάλων, τους γιατρούς και τους άλλους εργαζόμενους που παρουσίασαν το σημαντικό έργο του ΚΥ και τη συμβολή του στην διερεύνηση και αντιμετώπιση της πανδημίας, παρά τις ελλείψεις στην ιατρική στελέχωση.

Ο κ. Μπατατόλης ενημέρωσε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ενέργειες που έγιναν για να υπάρξει νέο επαρκές τηλεφωνικό κέντρο που να εξυπηρετεί και την ΤΟΜΥ, για τις ειδικότητες γιατρών που αναμένονται, καθώς και για το υπόμνημα που έστειλε με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθυντή για τις προτεραιότητες στη στελέχωση του ΚΥ και τις θέσεις των μόνιμων γιατρών ΕΣΥ που πρέπει να προκηρυχθούν.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή