Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kλήρωση πρώτης φάσης κυπέλλου Ελλάδας με την συμμετοχή του Διγενή Νεοχωρίου

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο εκχωρείται η δυνατότητα συμμετοχής και σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Στην κλήρωση της 1ης φάσης θα πάρουν μέρος 53 ομάδες και μία εξ αυτών θα περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Οι υπόλοιπες πενήντα δύο 52 θα δημιουργήσουν είκοσι έξι 26 ζευγάρια, που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε μονούς αγώνες.

Από το Νομό Τρικάλων θα είναι στην φάση αυτή ο Διγενής Νεοχωρίου κάτοχος του κυπέλλου της ΕΠΣΤ για την περίοδο 2017-18.

Ο Α Ο Τρίκαλα και οι ομάδες της Football League θα μπoυν στον θεσμό από την 3η  φάση .

Οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο., έως την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:00, Δήλωση Συμμετοχής σε ειδικό έντυπο, που θα γίνει γνωστό στις ομάδες, μέσω δημοσιοποίησης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η Δήλωση πρέπει να συνοδεύεται:

α) από το σχετικό παράβολο που καθορίσθηκε ως εξής:
 
– Για τις ομάδες της Super League: 5.000 €
 
– Για τις ομάδες της Football League: 3.000 €
 
– Για τις Ερασιτεχνικές Ομάδες: 500 €
 
Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε να αναβαθμίσει το Κύπελλο Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την συμμετοχή σ΄ αυτό και όλων των Κυπελλούχων των ΕΠΣ.
 
Παράλληλα και συνεπεία αυτού καταργήθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που διοργανώνονταν από την ΕΠΟ και στην οποία κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 συμμετείχαν οι Κυπελλούχες Ομάδες των ΕΠΣ και στις περιπτώσεις που αυτές, για οποιονδήποτε λόγο, είτε αδυνατούσαν είτε δεν δήλωσαν συμμετοχή, τότε συμμετείχαν οι Φιναλίστ. Έτσι στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 που εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., αναγράφηκε ότι θα συμμετέχουν στον θεσμό οι Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ ή οι Φιναλίστ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή