Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κλήρωση στην Α Εθνική για τα γυναικεία Τρίκαλα

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, η κλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 12:30 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή.

Η ομάδα των Τρικάλων θα είναι στην κλήρωση και αυτή την σεζόν. Οι υπόλοιπες 11 ομάδες της κατηγορίας είναι οι : AEΛ-Ελπίδες Καρδίτσας-Αμαζόνες Δράμας-Άρης-Ατρόμητος-Αγία Παρασκευή-Γλυφάδα-Εργοτέλης-Προοδευτική Ιωαννίνων-ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκή.

Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιρίστριας σε ομάδα γυναικών, που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της. Ως συμπλήρωση της ηλικίας των 12 ετών νοείται η ημερολογιακή συμπλήρωση των 12 ετών (από την ημέρα των γενεθλίων των 12 ετών και μετά ΚΑΠ Άρθρο 11 παρ α, γ ).

Είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση επτά (7) ποδοσφαιριστριών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση, έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστριών, που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.
 
Επιτρέπεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η αντικατάσταση μέχρι τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστριών από κάθε ομάδα, ανεξαρτήτως των θέσεων στις οποίες αγωνίζονται. Ο υποβιβασμός των ομάδων στην Β΄ Κατηγορία θα καθορισθεί με Συμπληρωματική Προκήρυξη,  πριν την έναρξη των Πρωταθλημάτων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή