Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κλοπές και φαινόμενα βίας στο ΑΧΕΠΑ-Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

   Απίστευτα πράγματα εκτυλίσσονται στις εγκαταστάσεις του ΑΧΕΠΑ με τις δια της βίας κλοπές να δίνουν και να παίρνουν κάνοντας φανερό πως δεν υπάρχει κανένα προβλεπόμενο μέτρο και καμία πρόθεση να περιοριστούν τα φαινόμενα βίας και ανομίας τα οποία όσο περνάει ο καιρός γίνονται εντονότερα. Μέχρι και τα νοσοκομείο παραμένουν αφύλαχτα και μπαίνουν στο στόχαστρο κάθε επιτήδειου που εισβάλλει και κάνει ότι θέλει ανενόχλητος με τους ασθενείς να μην ξέρουν από πού να φυλαχτούν. 

   Δεν νοείται σε μια κοινωνία που ευαγγελίζεται ότι είναι δημοκρατική να μην παρέχει το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της. Είναι πραγματικά τραγικές κα απαράδεκτες αυτές οι εικόνες και πρέπει σύντομα τα φαινόμενα αυτά με κάποιο τρόπο να εξαλειφθούν. 

   Παρακάτω παρατίθεται αυτούσια η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: 

   Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!»

   Σήμερα 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα. Έκαναν άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Τους αντιλήφθηκε μια καθαρίστρια, η μοναδική που υπήρχε στο κτίριο εκείνη την ώρα. Ειδοποίησε την εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη την αστυνομία.

   Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!

   Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή