Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοινωνική προσφορά του Δήμου Λαρισαίων σε μέλη των ΚΑΠΗ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα θαλασσινά μπάνια των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων του δήμου Λαρισαίων.
 
Την δυνατότητα να χαρούν τη θάλασσα έχουν οι ηλικιωμένοι-μέλη των ΚΑΠΗ και οι ωφελούμενοι του τμήματος Κοινωνικής Αρωγής της Πρόνοιας.
 
Τα θαλασσινά μπάνια, μια κοινωνική προσφορά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής,  ξεκίνησαν στις 21 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως και 1 Σεπτεμβρίου.
 
Περίπου 150 άτομα συγκεντρώνονται καθημερινά και με δωρεάν μετακίνηση μεταφέρονται στην παραλία του Στομίου. Εκεί οι συμμετέχοντες κάθονται για περίπου 4 ώρες να απολαύσουν την θάλασσα και επιστρέφουν το μεσημέρι ανανεωμένοι. Ενεργό συμμετοχή έχει βέβαια και η ορχήστρα των ΚΑΠΗ η οποία με αμείωτο κέφι συμβάλλει στην ψυχαγωγία των εκδρομέων.
 
Στα θαλασσινά μπάνια όπου είναι συνεχής η παρουσία του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Τσιαούση συνοδεύουν τους ηλικιωμένους, 2 Κοινωνικοί Λειτουργοί, 2 Νοσηλεύτριες καθώς και η Γυμνάστρια των ΚΑΠΗ η οποία είναι και στην διάθεση των μελών των ΚΑΠΗ  για ασκήσεις στο νερό.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή