Κόκκαλης: Η επίσκεψη Κικίλια στη Λάρισα αποκάλυψε τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία

5 Feb 2020 Λάρισα

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στη Λάρισα του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τις δηλώσεις του περί ιδιωτικοποίησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της περιοχής, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατάπληξη προκαλεί το γεγονός πως μετά από τρία εικοσιτετράωρα, αφότου έγιναν γνωστές οι σκέψεις της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, δια στόματος του αρμοδίου υπουργού κ. Κικίλια, κανένας δεν έχει φροντίσει να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας για το τι μέλλον γενέσθαι, όσον αφορά το μέλλον του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Κεντρικής Ελλάδας.

Το απίστευτο είναι δε, πως κανείς μας δεν θα γνώριζε τα πραγματικά σχέδια του υπουργού Υγείας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αν αυτά δεν γινόταν γνωστά από τα ρεπορτάζ τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Έτσι είμαστε πλέον σε θέση να αντιληφθούμε ποιος είναι ο βασικός σκοπός αυτής της κυβέρνησης: η επιβολή του νεοφιλελεύθερου μοντέλου και στον χώρο της υγείας προς όφελος των λίγων και των συμφερόντων και εις βάρος των πολλών, ειδικά εκείνων που δεν έχουν χρήματα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ουσιαστικά συνεχίζει την πολιτική της ισοπέδωσης σε όλους τους τομείς του κοινωνικού κράτους, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά της σχέδια. Πλέον οι πολίτες αντιλαμβάνονται καθημερινά τις τους επιφυλάσσει το μέλλον με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …