Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκκαλης: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για τους αγρότες δε φθάνουν ούτε για… μισό λίπασμα σακί

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον πρωτογενή τομέα, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την εξής δήλωση:

Διαβεβαιώνοντας πως «για τον πρωτογενή τομέα θα μπορούσε να μιλά για ώρες…» ο πρωθυπουργός χθες, από τη ΔΕΘ, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν έχει πάρει μόνον διαζύγιο από την αλήθεια, αλλά και από την πραγματικότητα.

Γιατί αν γνώριζε έστω κι ένα ψήγμα του Γολγοθά που ανεβαίνουν τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι, δε θα τολμούσε να κουνήσει και το δάχτυλο στην αντιπολίτευση, επειδή… τόλμησε να κάνει κριτική και να χαρακτηρίσει ψίχουλα τα 150 εκ. ευρώ που ανακοίνωσε για την «στήριξη» του πρωτογενούς τομέα.

Όσοι λοιπόν γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στην αγροτιά, ξέρουν ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία δεν είναι τίποτε άλλο από εμπαιγμός και κοροϊδία σε αγρότες και κτηνοτρόφους. Όταν μάλιστα τα μισά εκ των 150 εκ., σχεδόν 80 εκ. ευρώ, αφορούν κοινοτικά κονδύλια που ούτως ή άλλως θα δίνονταν.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα λοιπόν και με μόλις λιγότερο από ένα τσουβάλι λίπασμα ανά αγρότη, ο πρωθυπουργός βγήκε από την υποχρέωση απέναντί τους. Έτσι τουλάχιστον νομίζει. Η κάλπη όμως πλησιάζει κι εκεί θα εισπράξει τον «ενθουσιασμό» των ιθαγενών για τα καθρεφτάκια που τους μοίρασε…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή