Κόκκαλης σε Χρυσοχοΐδη: Γιατί να διπλασιαστεί η τιμή των γευμάτων στο αστυνομικό προσωπικό;

«Προκλητικό και άδικο» χαρακτηρίζει ενδεχόμενο διπλασιασμό της τιμής των γευμάτων για το αστυνομικό προσωπικό στα εστιατόρια της αστυνομίας ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, μετά από τη σχετική απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Με αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο κ. Κόκκαλης επικαλείται ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων ότι μία τέτοια απόφαση είναι δείγμα εγκατάλειψης και απαξίωσης του αστυνομικού προσωπικού της χώρας.

Αναλυτικά η αναφορά του βουλευτή: Κ. Υπουργέ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) την 07 Απριλίου 2021 δημοσίευσε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 512/1/13 ανακοίνωση, με την οποία αποκαλύπτει την εξόφθαλμα προκλητική και άδικη για τους αστυνομικούς υπαλλήλους βούλησή σας, να αυξηθεί κατά 150% (!) η τιμή των γευμάτων που παρέχονται στο αστυνομικό προσωπικό από τα εστιατόρια της αστυνομίας.

Η δημοσιευθείσα ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ έχει ως εξής:

«Σε μια εποχή που ο Έλληνας Αστυνομικός βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους διαρκούς εργασιακής ανασφάλειας και επικίνδυνης αβεβαιότητας, πληροφορούμαστε ότι Πολιτική και Φυσική Ηγεσία υιοθετούν μια προκλητική απόφαση!

Αντί να κάνουν πράξη τις διαβεβαιώσεις του κ. Πρωθυπουργού και το ενδιαφέρον του για στήριξη του αστυνομικού προσωπικού που έβαλε πλάτη τόσο στη διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, όσο και στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, όχι μόνο αρκούνται στα «μπράβο» και στις λεκτικές ευχαριστίες, αλλά μετά από απόφαση των υπηρεσιακών οργάνων θέλουν να αυξήσουν κατά 150% (!) την τιμή των γευμάτων που παρέχονται στο αστυνομικό προσωπικό από τα εστιατόρια της αστυνομίας…

Η αύξηση αυτή, πέρα από την αβάστακτη οικονομική επιβάρυνση που επιφέρει στο αστυνομικό προσωπικό, εύλογα θα πλήξει το ηθικό του καθώς για άλλη μια φορά θα διαπιστώνει την εγκατάλειψη και την απαξίωσή του.

Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με τα χρόνια προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας μας και την Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να σταθεί δίπλα στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό που δίνουν σήμερα και τη ζωή τους για να σταθεί όρθιος ο τόπος.

Από την πλευρά μας τους προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί καμιά τέτοια κατάπτυστη απόφαση. Το θράσος έχει και τα όριά του».©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή