Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκκαλης σε εγκαίνια νέας επένδυσης: «Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να συμβαδίζει με το δευτερογενή»

Στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου αυτοματοποιημένου ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης λαχανικών της εταιρείας «Μπάρμπα Στάθης», στις εγκαταστάσεις της στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, παρέστη τη Δευτέρα, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση η οποία εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης επί υφυπουργίας του κ. Κόκκαλη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το 2018.

«Πρόκειται για μία επένδυση που δείχνει ότι ο πρωτογενής, πρέπει να συμβαδίζει με το δευτερογενή τομέα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος πολιτικός.

Αναλυτικότερα η δήλωση του: «Θέλω να συγχαρώ την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης» γι’ αυτή την επένδυση. Μία επένδυση η οποία ξεκίνησε και εντάχθηκε το 2018 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και τον υγιή συνεργατισμό. Αυτή η επένδυση δείχνει ότι ο πρωτογενής, πρέπει να συμβαδίζει με το δευτερογενή τομέα. Δεν μπορεί να υπάρξει πρωτογενής τομέας χωρίς το δευτερογενή. Το ζητούμενο είναι οι καλές τιμές για τους αγρότες μας αλλά και καλό και φθηνό προϊόν για τους καταναλωτές. Και πάλι συγχαρητήρια στην εταιρεία και ευχόμαστε εις ανώτερα».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή