Κόκκαλης σε εγκαίνια νέας επένδυσης: «Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να συμβαδίζει με το δευτερογενή»

31 May 2022 Λάρισα

Στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου αυτοματοποιημένου ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης λαχανικών της εταιρείας «Μπάρμπα Στάθης», στις εγκαταστάσεις της στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, παρέστη τη Δευτέρα, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση η οποία εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης επί υφυπουργίας του κ. Κόκκαλη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το 2018.

«Πρόκειται για μία επένδυση που δείχνει ότι ο πρωτογενής, πρέπει να συμβαδίζει με το δευτερογενή τομέα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος πολιτικός.

Αναλυτικότερα η δήλωση του: «Θέλω να συγχαρώ την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης» γι’ αυτή την επένδυση. Μία επένδυση η οποία ξεκίνησε και εντάχθηκε το 2018 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και τον υγιή συνεργατισμό. Αυτή η επένδυση δείχνει ότι ο πρωτογενής, πρέπει να συμβαδίζει με το δευτερογενή τομέα. Δεν μπορεί να υπάρξει πρωτογενής τομέας χωρίς το δευτερογενή. Το ζητούμενο είναι οι καλές τιμές για τους αγρότες μας αλλά και καλό και φθηνό προϊόν για τους καταναλωτές. Και πάλι συγχαρητήρια στην εταιρεία και ευχόμαστε εις ανώτερα».

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με την Google αποσκοπεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας και την ψηφιακή μετάβαση του …
Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της εισβολής του ΑΤΤΙΛΑ στη Μεγαλόνησο, που δυστυχώς ταυτίζεται με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας …
Έφυγε από τη ζωή η Αγόριτσα Σεμερτζίδου

Έφυγε από τη ζωή η Αγόριτσα Σεμερτζίδου

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων …
Σκιάθος: Άνδρας συνελήφθη για κλοπή τσάντας

Σκιάθος: Άνδρας συνελήφθη για κλοπή τσάντας

Άμεση αντίδραση της αστυνομίας οδήγησε στην ανάκτηση των κλοπιμαίων …