Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκκαλης στη λαϊκή αγορά: Το «τσουνάμι» της ακρίβειας αποκαλύπτει το μέγεθος της κυβερνητικής ανικανότητας

Σε λαϊκή αγορά της Λάρισας βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης στο πλαίσιο της σταθερής επαφής που διατηρεί με την κοινωνία.

Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές, αλλά και με καταναλωτές, εισπράττονας την έντονη δυσαρέσκειά τους για το «τσουνάμι» ακρίβειας που σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κόκκαλης ανέφερε ότι «η τραγική κατάσταση στην οποία διέρχεται το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας – που αποτελεί ένα μεγαλύτερο δομικό ζήτημα που θα βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια – έρχεται να αποκαλύψει την πραγματικότητα. Να δείξει πως η κυβερνητική προσπάθεια να μακιγιάρει τα προβλήματα και να παρουσιάσει μία επίπλαστη εικόνα μέσα από ένα ισχυρό μιντιακό καθεστώς που τη στηρίζει, έχει πέσει στο κενό.

Ναι, προφανώς και η ακρίβεια είναι ένα φαινόμενο που σαρώνει διεθνώς τα κράτη και πηγάζει από μία πολυσύνθετη γεωπολιτική κατάσταση. Στη χώρα μας όμως, η ανικανότητα ή αν θέλετε η αδυναμία του κ. Μητσοτάκη και των επιτελών να αντιληφθούν εγκαίρως τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα, έχει πολλαπλασιάζει το ζήτημα, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν ευοίωνες προβλέψεις ως προς τη διάρκεια του φαινομένου.

Αυτό συνεπάγεται υπαρξιακό πρόβλημα κυριολεκτικά για χιλιάδες νοικοκυριά και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ημίμετρα και ψηφοθηρικές ελεημοσύνες που εξαγγέλλει η κυβέρνηση. Η ώρα της κάλπης πλησιάζει αναπόφευκτα για τον κ. Μητσοτάκη που θα οδηγηθεί σε πρόωρη «συνταξιοδότηση» από το πρωθυπουργικό αξίωμα, μην μπορώντας να διαχειριστεί το κοινωνικό μένος».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή