Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκκαλης στο Πραιτώρι Ελασσόνας: Χωρίς πάτο η κοροϊδία στους σεισμόπληκτους, δεν έχουν μαζέψει καν τα μπάζα ενάμιση χρόνο μετά

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το σεισμόπληκτο Πραιτώρι Ελασσόνας, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή την απαράδεκτη αδράνεια που έχει επιδειχθεί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ακόμη και σήμερα, οι πολίτες όχι μόνον διαμένουν σε τροχόσπιτα, όχι μόνον δεν έχει ξεκινήσει η καταβολή της στεγαστικής συνδρομής, αλλά δεν έχουν καν μαζευτεί τα μπάζα από τα κατεστραμμένα σπίτια!

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνομίλησε με σεισμόπληκτους πολίτες και έγινε αποδέκτης έντονης δυσφορίας γι’ αυτή την κατάσταση.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Πραιτώρι, τόνισε τα εξής: «Ενάμισι χρόνο μετά το σεισμό και ακόμη να μαζέψουν τα μπάζα από τα κατεστραμμένα σπίτια στο Πραιτώρι της Ελασσόνας. Ενάμιση χρόνο μετά και δεν ξεκίνησε η καταβολή της στεγαστικής συνδρομής, ενώ οι σεισμόπληκτοι διαμένουν σε τροχόσπιτα.

Ενάμιση χρόνος κοροϊδία για τα σεισμόπληκτα χωριά της Ελασσόνας και του Τυρνάβου.

Το επιτελικό κράτος του κυρίου Μητσοτάκη συνεχίζει να κυβερνά με ψέματα και συγκαλύψεις. Όσο πιο γρήγορα φύγουν από την εξουσία, τόσο καλύτερα για τον Ελληνικό λαό. Η γύμνια και η πολιτική τους απάτη που ξεσκεπάζεται καθημερινά, βλάπτει την κοινωνία.

Οι φωτογραφίες της πρόσφατης επίσκεψής μου είναι αδιάψευστος μάρτυρας αυτής της χωρίς πάτο κοροϊδίας της κυβέρνησης προς τους σεισμόπληκτους. Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή