Κόκκαλης: Ξεχασμένοι και… βρεγμένοι οι σεισμόπληκτοι στα κοντέινερ στο Δαμάσι

Για εγκατάλειψη καταγγέλλει την κυβέρνηση ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις συνθήκες που επικρατούν στο σεισμόπληκτο οικισμό με τα κοντέινερ, μετά τη χθεσινή έντονη βροχόπτωση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κόκκαλη «Στο Δαμάσι που υποδέχθηκε προ ημερών τον πρωθυπουργό «μετά βαΐων και κλάδων» για να εγκαινιαστεί το νέο σχολείο που κατασκευάστηκε με ιδιωτική μέριμνα, σήμερα οι κάτοικοι που διαμένουν σε κοντέινερ από την περασμένη άνοιξη λόγω του ισχυρού σεισμού, νιώθουν ξεχασμένοι και βρεγμένοι.

Με το που έσβησαν τα φώτα των τηλεοπτικών καμερών, η περιοχή γύρισε στη δύσκολη καθημερινότητα, που γίνεται ακόμη δυσκολότερη από την αδιαφορία της κυβέρνησης ακόμη και για τα στοιχειώδη.

Κανείς δε σκέφτηκε τι θα συμβεί όταν βρέξει στον πρόχειρο καταυλισμό, κανείς δεν μπήκε στην αυτονόητη βάσανο να μεριμνήσει για το χειμώνα που έρχεται γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ποια είναι η κρατική αρωγή.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φιλοτιμηθεί – και πάλι – κανένας ιδιώτης, για να περάσουν οι Δαμασιώτες το χειμώνα με αξιοπρέπεια…»©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή