Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κολωνάκια στην Περσεφόνης – Οι αντιδράσεις και η απάντηση του Δήμου Τρικκαίων

Φωτιά… πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις εικόνες της οδού Περσεφόνης, η οποία πλέον απέκτησε κολωνάκια τα οποία και απαγορεύουν την στάθμευση των ΙΧ στην δεξιά λωρίδα.

Άμεσα υπήρξαν αντιδράσεις από τους δημότες αλλά και τους καταστηματάρχες της οδού, οι οποίοι και αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο μειώθηκαν οι θέσεις παρκαρίσματος στην δεξιά πλευρά του δρόμου

Το Trikalanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Αστικής Ανάπτυξης, Γιώργο Ζιώγα ο οποίος και ξεκαθάρισε πως η κίνηση στην οποία προχώρησε ο Δήμος, είναι δοκιμαστική.. και εάν αποδειχτεί στην πράξη ότι εξυπηρετεί, τότε θα εφαρμοστεί.

«Διαπιστώσαμε ότι η Περσεφόνης είναι στενός δρόμος και με στόχο την πιο άνετη κυκλοφορία αλλά και έναν ασφαλή ελιγμό στάθμευσης στην αριστερή πλευρά του δρόμου, κάναμε την κίνηση να μπουν τα κολωνάκια. Η περίοδος είναι δοκιμαστική. Εάν διαπιστώσουμε ότι το μέτρο δουλεύει και βοηθά την γειτονιά, τότε θα το εφαρμόσουμε».

Σε ότι αφορά την λειτουργία της λαϊκής αγοράς την Δευτέρα, ο κ. Ζιώγας ήταν κατηγορηματικός. «Εννοείται πως το βράδυ της Κυριακής τα κολωνάκια θα βγουν. Δεν έχουμε σκοπό να εμποδίσουμε τους δημότες… σκοπό έχουμε να αποτυπώσει ο δημότης στο μυαλό του ότι στην δεξιά πλευρά του δρόμου, δεν θα επιτρέπεται να παρκάρει. Είναι πολύ πιο λογικό και ανθρώπινο από το να βάλει ο Δήμος μια ταμπέλα στην αρχή και μια στο τέλος του δρόμου και να βγάλει την Δημοτική Αστυνομία να μοιράζει κλήσεις. Δεν το θέλουμε αυτό».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή