Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοντά στους σεισμόπληκτους ο Τρικαλινός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας και η σύζυγός του

Ο Τρικαλινός συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας και η σύζυγός του βλέποντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε οι συντοπίτες του αλλά και ο κόσμος στα υπόλοιπα χωριά της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό, πήρε μία πρωτοβουλία αγάπης.

Ο γνωστός ηθοποιός μάζεψε με τη βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και επισκέφθηκε με τη σύζυγό του τα πληγωμένα χωριά.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης αγοράστηκαν από τα χρήματα που μαζευτήκαν, από τοπικά καταστήματα ώστε να ενισχυθεί παράλληλα και η τοπική αγορά.

Ο Κώστας Κρομμύδας και η γυναίκα του μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς ευχαρίστησαν το κόσμο που τους βοήθησε να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή αγάπης. “Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας που γίνατε μέρος μιας αλυσίδας  αλληλεγγύης που ξεκινάει από κάθε γωνιά της Ελλάδος και Ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού και φτάνει μέχρι την Θεσσαλία.”

 

Σήμερα μοιράσαμε σε χωριά της Θεσσαλίας, αγαθά πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς. Με ανάμεικτα συναισθήματα φεύγουμε και…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Krommydas στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

 

Κοιτώντας το σχολείο στο Δαμάσι που μετά βίας άντεξε να κρατηθεί όρθιο για να προλάβουν να βγουν τα 60 παιδιά και οι…

Δημοσιεύτηκε από Marina Gioti στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή