Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοντά στον ΑΟΤ Τρικαλινοί φίλαθλοι

Τρικαλινοί φίλαθλοι θα βρεθούν την Κυριακή 5 Μαϊου στην Άρτα για τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του ΑΟΤ με τον Καραϊσκάκη  στην προσπάθεια για παραμονή.
 
Η ανακοίνωση Σακαφλιάδων:
 
Οι «Σακαφλιάδες» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:«Τελικά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στο γήπεδο που πανηγυρίσαμε μια θριαμβευτική νίκη – άνοδο την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, τον Μάιο του 15 και από την οποία η ομάδα μας αγωνίζεται από τότε ως σήμερα στη Football League, την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, την Κυριακή 5 Μαίου να παίζουμε ξανά τα ρέστα μας στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο για το αν η αγαπημένη μας ομάδα θα υποβιβαστεί μία ή δύο κατηγορίες (ή και καμιά σε περίπτωση αναβολής της περιβόητης αναδιάρθρωσης).

Για αυτό λοιπόν καλούμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τη φετινή περίεργη ομολογουμένως χρονιά, τον ΚΟΣΜΟ της ομάδας όπως δώσει την Κυριακή στις 15:00 μαζικό και βροντερό παρόν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας σε αυτό το τελευταίο ματς – τελικό της ομάδας, εμψυχώνοντας με την παρουσία μας τους παίχτες μας για να πάρουμε όλοι μαζί το πολυπόθητο διπλό.

Θα ανοιχτεί η Θύρα 5 του γηπέδου για όσους Τρικαλινούς ταξιδέψουν μεμονωμένα ως τους Αγίους Αναργύρους. (απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση μας).

ΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!

Υ.Γ. 4. Δε σ' αφήσαμε μόνο πότε!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή