Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοπή πίτας αλλά και επιστημονική εκδήλωση από τους Φίλους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων

Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης και το Δ.Σ. του Συλλόγου προσκαλούν όλους τους συμπολίτες να δώσουν το παρόν

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ο ιστορικός σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» θα κόψει την βασιλόπιτα με ενημερωτική – επιστημονική ομιλία για την διατροφή και ζωντανή μουσική.

Η κοπή της βασιλόπιτας αποτελεί ένα κάλεσμα για την συνέχεια πολλών σημαντικών, προνοιακών αγώνων για όλα τα μέλη, τους συνεργάτες, τους φίλους και τους εθελοντές του συλλόγου.

Για την συνέχεια σε σημαντικές δραστηριότητες που καινοτομούν χρόνια στους τομείς της Πρόνοιας, της Υγείας, της Συμπερίληψης, της Ενσυναίσθησης και του Πολιτισμού.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από σύντομη παρέμβαση της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Προέδρου του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής και πρώην συνεργάτιδας σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής για τους Περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων κ. Όλγας Γκορτζή, με θέμα «Διατροφή και Υγεία»

Στα  χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου υπάρχει ένα πλούσιο έργο που αφορά επιστημονικές – ενημερωτικές ημερίδες (διατροφικές συνήθειες και  συστάσεις για τη τρίτη ηλικία  και των Χρονίως Πασχόντων, τον Κορωνοϊό, την Μουσικοθεραπεία κ.α.), ανθρωπιστικές εκδηλώσεις (για τον Πατέρα, μνημόσυνα για τους μοναχικούς Περιθαλπόμενους κ.α.), φιλανθρωπικές – προνοιακές παρεμβάσεις για συμπολίτες, πολιτιστικές (συναυλίες  κλασσικής μουσικής, βραδιές Όπερας, Διεθνή Χορωδιακά Φεστιβάλ τα TRIKALA CANTAT κ.α.), αλλά πάνω από όλα το σημαντικό έργο των Εθελοντριών.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από σύντομη παρέμβαση της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Προέδρου του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής κας Όλγας Γκορτζή

Σκοπός του Συλλόγου είναι ως γνωστόν η διαφύλαξη και στήριξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο  για την   εκπλήρωση των σκοπών του.

Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στους Πάσχοντες συνανθρώπους μας.   

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι κοντά σε μια Ανθρωπιστική προσπάθεια προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, μπορούν να παρευρεθούν στην κοπή της βασιλόπιτας του ερχόμενου Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024 στις 7 το βράδυ στο Αετών Μέλαθρον και να ενημερωθούν για τους στόχους και σκοπούς του  Συλλόγου και για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του.

Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης και το Δ.Σ. του Συλλόγου προσκαλούν όλους τους συμπολίτες να δώσουν το παρόν σε μία πολυσχιδή εκδήλωση, που συνδυάζει την παράδοση με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Η κοπή της βασιλόπιτας θα πλαισιωθεί και από ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή