Κοπή πίτας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων και βράβευση Προέδρων

Τεράστια επιτυχία, πέραν κάθε αισιόδοξης πρόβλεψης και προσδοκίας , σημείωσε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο κελάρι του πολυχώρου Thessalis.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σύλλογος βράβευσε, με απονομή τιμητικής πλακέτας, τον συντοπίτη μας τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιο Κατσίκη καθώς και τους τέως Προέδρους του Συλλόγου κ. Σακελλαρίδη Εμμανουήλ, Αρβανίτη Απόστολο, Χονδρό Αλέξανδρο, Μίγκα Δημήτριο, Τσιάρα Παναγιώτη και Τσίγκα Κωνσταντίνο, ευχαριστώντας τους για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στον κλάδο.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα-όπου, κυριολεκτικά, δεν έπεφτε καρφίτσα-η συγκίνηση και η χαρά διαδέχονταν ως συναισθήματα το ένα το άλλο δίνοντας εν τέλει-και μέχρι αργά- τη θέση τους στη διασκέδαση και το κέφι, που άναβε με τη βοήθεια της 4μελούς ορχήστρας και των υπέροχων κρασιών χορηγίας του Οινοποιείου Λούδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Τρικάλων Λιούτας Αθανάσιος και Παπακώστα Κατερίνα, ο Δήμαρχος Τρικκαίωνκ.Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Δεβλιώτης, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτης και κ. Τσιαούσης αντίστοιχα και ο τ.Βουλευτής κ. Ταμήλος .©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή