Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοπή Πίτας Ακαδημίας Δαναών / 1982-2019 Η Ιστορία Συνεχίζεται

Την εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Ακαδημία Μπάσκετ των Δαναών Τρικάλων στο κλειστό της Μπάρας.
 
Οι άνθρωποι της διοίκησης των Δαναών, οι προπονητές, τα παιδιά και οι γονείς αντάλλαξαν τις ευχές τους για το νέο έτος με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία και με στόχο τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να γεμίζουν τα γήπεδα.
 
Τις ευχές τους στην οικογένεια των Δαναών , ένας σύλλογος που βαδίζει στο 37ο έτος της ιστορίας του , έδωσαν αρκετοί πολιτειακοί και αθλητικοί παράγοντες οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Ακαδημίας.
 
Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Εμπορίου Χρήστος Γακόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Άκης Αναστασίου, η Δημοτική Σύμβουλος Έφη Λεβέντη, ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού στις περιφερειακές εκλογές Στέλιος Λάσκος, ο υποψήφιος της Δημοτικής Κοινότητας Βαλτινού με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου, Χρήστος Ιωάννου, ο εκπρόσωπος των διαιτητών Βασίλης Γκαρτζονίκας.
 
Ο πρόεδρος των Δαναών, Ευθύμιος Τεντολούρης, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην οικογένεια των Δαναών, τα παιδιά και τους προπονητές για την συνεχή τους παρουσία στις δραστηριότητες του σωματείου.
 
Τυχεροί οι οποίοι βρήκαν τα φλουριά, οι μικροί αθλητές, Αχιλλέας Κομπόλιας, Νίκος Κούνουπας, Γιώργος Κωτούλας.
 
Κερδίζουν δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για τρεις μήνες , στην Ακαδημία Ρομποτικής Πανεπιστήμιο FREDERICK, MPS EDUCATION, Μαράβας Παναγιώτης.
 
Καλή χρονιά σε όλους με Υγεία. 
 
37 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΑΟΙ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή