Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε οικογενειακό κύκλο η κοπή της πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανείων όπως παραδοσιακά συνηθίζεται, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.  
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των Μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν και φέτος για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα κάλαντα που έψαλλαν μικρά παιδιά.
Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας,  ο οποίος και μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ που σε δύσκολες εποχές διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μετακινήσεις ανθρώπων από τα χωριά προς τη πόλη, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Δημήτρης Ιωάννου στάθηκε στο πνεύμα συνεργασίας που διέπει την λειτουργία του Αστικού ΚΤΕΛ.
«Είμαστε όλοι μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν χωράει διχόνοια ανάμεσά μας. Μόνο συνεργασία για να μπορέσουμε να σταθούμε για ακόμη μια χρονιά όρθιοι και να παρέχουμε τις υπηρεσίες που πρέπει στο επιβατικό κοινό», ανέφερε ο κ. Ιωάννου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή