Υπολοιποι Δημοι

Κοπή πίτας στην Τοπική Κοινότητα Πιαλείας παρουσία του Δημάρχου Πύλης

21 Jan 2019
Κοπή πίτας στην Τοπική Κοινότητα Πιαλείας παρουσία του Δημάρχου Πύλης

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας (Δήμου Πύλης) την Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  έκοψε η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας (Δήμου Πύλης) την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11.00 στο κτίριο της Κοινότητας την οποία ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας, παρουσία αρκετών Πιαλειωτών του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα πλαισιωμένος από τους συνεργάτες Αντιδημάρχους και δημοτικούς Συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς.

Ο  Πρόεδρος  της Κοινότητας κ. Λεμονάς στην ομιλία του αφού  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  ευχήθηκε σε όλους  Καλή Χρονιά, αναφερόμενος και στα έργα που έγιναν στο  Χωριό και αυτά που δρομολογήθηκαν από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης.

Επίσης δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά την Προεδρία ευχαριστώντας πρώτα τους χωριανούς του για την κατανόηση και την συνεργασία που  είχαν μαζί του, καθώς και τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα για την μέχρι τώρα συνεργασία του στην κατεύθυνση επίλυση των προβλημάτων της Πιαλείας.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Καλή Χρονιά σε όλους, αναφερόμενος στα έργα που έγιναν και αυτά που θα υλοποιηθούν λίγο πριν  από τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές  Εκλογές του Μαΐου.

  Συνεχίζοντας ο κ. Μαράβας τόνισε ότι με τον Πρόεδρο είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία μέσα από τις πολλές δυσκολίες που είχαμε, επίσης δώσαμε κάποια μικρά προνόμια σε όλους τους Προέδρους του Δήμου μας και με τον νέο Νόμο καλλίτερη εξουσία από ότι είχαν μέχρι σήμερα.

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.