Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοπή πίτας στην Τοπική Κοινότητα Πιαλείας παρουσία του Δημάρχου Πύλης

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  έκοψε η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας (Δήμου Πύλης) την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11.00 στο κτίριο της Κοινότητας την οποία ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας, παρουσία αρκετών Πιαλειωτών του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα πλαισιωμένος από τους συνεργάτες Αντιδημάρχους και δημοτικούς Συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς.

Ο  Πρόεδρος  της Κοινότητας κ. Λεμονάς στην ομιλία του αφού  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  ευχήθηκε σε όλους  Καλή Χρονιά, αναφερόμενος και στα έργα που έγιναν στο  Χωριό και αυτά που δρομολογήθηκαν από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης.

Επίσης δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά την Προεδρία ευχαριστώντας πρώτα τους χωριανούς του για την κατανόηση και την συνεργασία που  είχαν μαζί του, καθώς και τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα για την μέχρι τώρα συνεργασία του στην κατεύθυνση επίλυση των προβλημάτων της Πιαλείας.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Καλή Χρονιά σε όλους, αναφερόμενος στα έργα που έγιναν και αυτά που θα υλοποιηθούν λίγο πριν  από τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές  Εκλογές του Μαΐου.

  Συνεχίζοντας ο κ. Μαράβας τόνισε ότι με τον Πρόεδρο είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία μέσα από τις πολλές δυσκολίες που είχαμε, επίσης δώσαμε κάποια μικρά προνόμια σε όλους τους Προέδρους του Δήμου μας και με τον νέο Νόμο καλλίτερη εξουσία από ότι είχαν μέχρι σήμερα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή