Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόπηκε η πίτα του Παρθένη

Τεράστια επιτυχία  είχε η κοπή πίτας του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων!

Η επιτυχία της εκδήλωσης  για το καλό του Νέου Χρόνου, σημαδεύτηκε με χωρισμό και ανακατωσούρα  των καλεσμένων, σε ειδοποιημένους και μη ειδοποιημένους!

Σύμφωνα  με τεκμηριωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr τα μέλη καλέστηκαν από την Γραμματεία του Τμήματος, μέσω  sms  ότι η κοπή θα γίνονταν σε ταβέρνα στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο και χωρίς να ειδοποιηθούν – όλοι –  ότι τελικά η πίτα θα κόβονταν σε ταβέρνα στο κέντρο των Τρικάλων, οι μισοί  πήγαν στο Κεφαλόβρυσο, είδαν την ταβέρνα κλειστή, άρχισαν να αναρωτιούνται και να αποχωρούν δυσαρεστημένοι!

Οι ειδοποιημένοι για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής του χώρου όπου θα κόβονταν η  πρωτοχρονιάτικη πίτα  – μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μη μέλη, καθώς οι εκδηλώσεις για το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς, έχουν πάντα μέσα τους γερές δόσεις μεγαλοψυχίας  –  παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Οι μη ειδοποιημένοι για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής του χώρου όπου θα κόβονταν η  πρωτοχρονιάτικη πίτα  – μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – δεν παρευρέθηκαν!

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, δεν παρευρέθηκαν, ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων!

Η επίδειξη ισχύος του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, καλά κρατεί!  

Όπως καλά κρατούν, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr και τα παράπονα αρκετών μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, στην Γραμματεία της Γενικής  Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Πάντως, μεταξύ των μη ειδοποιημένων για την αλλαγή του χώρου πραγματοποίησης της εκδήλωσης – που κάποιοι είπαν ακόμη και ότι «εξαπατήθηκαν» και δέχτηκαν «σιωπηρή φραγή εισόδου» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας –  κυριαρχούν οι εξής απορίες:

Που πήγαν τα κομμάτια της πίτας που δεν φάγανε;

Το φλουρί, ποιος το βρήκε; Ή ήταν στα κομμάτια της πίτας που δεν φαγώθηκαν;
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή