Κορονοϊός: «Tα μαλλιά της κεφαλής του» θα πληρώσει Λαρισαίος κουρέας

Το πιο ακριβό κούρεμα αποδείχθηκε το προχθεσινό για δύο Λαρισαίους. Τόσο για έναν 52χρονο κουρέα, ο οποίος «θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του» καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, όσο και για έναν 67χρονο πολίτη που “πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος” καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Ο κουρέας συνελήφθη αλλά, ευτυχώς για τον ίδιο, γλίτωσε τη… διανυκτέρευση στα κρατητήρια καθώς αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, θα υποστεί ωστόσο τις συνέπειες του νόμου στο μέλλον αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ προς το παρόν σφραγίσθηκε το κουρείο έως ότου αρθούν τα πε-ριοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε συνοικιακό κουρείο της Λάρισας, όταν ο 52χρονος κουρέας βρέθηκε να κουρεύει τον 67χρονο. Το παραδοσιακό κουρείο δεν ήταν ανοικτό με την έννοια της κανονικής λειτουργίας, ωστόσο ο κουρέας βρέθηκε να κουρεύει τον πελάτη του, κατά παράβαση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Σύμφωνα με πληροφορία της “ΕτΔ”, ο κουρέας όντως δεν άνοιξε το μαγαζί παρά μόνο για να κουρευτεί ο 67χρονος γνωστός του, ο οποίος φέρεται να “τον παρακάλεσε για να τον εξυπηρετήσει” καθώς είχε “πολύ καιρό να κουρευτεί”.

Πράξη που έγινε ωστόσο αντιληπτή, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας να βεβαιώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα και παράλληλα να συλλάβουν τον κουρέα αφού παραβίασε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο 52χρονος κουρέας με εισαγγελική εντολή αφέθηκε τελικά ελεύθερος το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ορίσθηκε τακτική δικάσιμος ενώ σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία.

THETOC©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή