Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κορυφαίος ο «ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΑ» στη Θεσσαλονίκη

9 στους 12 αθλητές του με μετάλλια.

ΣΥΝΟΛΟ 2 ΧΡΥΣΑ, 3 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΧΑΛΚΙΝΑ (2 ΧΡΥΣΑ , 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΌ & 3 ΣΤΟ ΕΓΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αγωνιστική εμφάνιση του Α.Σ TAEKWONDO «ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΑ» στους αγώνες που διοργανώθηκαν από την ΕΤΑΒΕ Βορείου Ελλάδας στις 2 & 3 Νοεμβρίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης σκορπίζοντας ικανοποίηση και χαμόγελα σε αθλητές, προπονητές, γονείς και παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου η Κωνσταντίνα Θεμελή στην κατηγορία των -30 πήρε το χρυσό μετάλλιο αφού αρχικά κέρδισε με τεχνικό νοκ αουτ την αντίπαλο της και στη συνέχεια με δυο συνεχόμενες νίκες πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Χρυσή νικήτρια και η Κωνσταντίνα Δρούγκα στην κατηγορία των -37 η οποία στον πρώτο αγώνα κέρδισε με τεχνικό νοκ αουτ την αντίπαλο της και στον τελικό κέρδισε με σκορ 34-16 παίρνοντας επάξια την πρώτη θέση.

Ο Θανάσης Κουτσονάσιος έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά τελικά έχασε αξιοπρεπώς.

Η Κουτσονάσιου Βίκυ αγωνίστηκε για πρώτη φορά και διακρίθηκε αφού έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατ. -49 εγχρώμων ζωνών.

Η αργυρή νικήτρια Ιωάννα Κεφαλά εντυπωσίασε με την παρουσία της αφού κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες με σκορ 15-1 και 30-18 και στον τελικό έχασε με σκορ 4-0.

Αργυροί νικητές και οι Βασίλογλου Βασίλης και Μπράτσος Παναγιώτης στην κατηγορία των έγχρωμων ζωνών.

Χάλκινο μετάλλιο κι εξαιρετική παρουσία για τη Χριστίνα Βαρσάμη που κέρδισε τον πρώτο αγώνα με σκορ 18-5 κι έχασε στον ημιτελικό.

Την Κυριακή η Πουλάκη Έλενα κέρδισε τον πρώτο αγώνα αλλά έχασε στον ημιτελικό με σκορ 15-12 κι έτσι πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση ενώ η Σταυρούλα Καρύδα ενώ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με σκορ 18-0 έχασε στον ημιτελικό με σκορ 5-3 από την τελική νικήτρια της κατηγορίας της κερδίζοντας κι αυτή το χάλκινο μετάλλιο.

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κων/νος Χατζής με τη λήξη των αγώνων δήλωσε: «συγχαίρω τους αθλητές μου για την άψογη εμφάνιση τους σ’ αυτούς τους αγώνες καθότι παίξανε με εξαιρετική μαχητικότητα αποβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό άγχος πού είχαν σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά για την όμορφή, γενναιά προσπάθεια τους και φυσικά για τις τόσο σημαντικές επιτυχίες που θα επηρεάσουν θετικά το πνεύμα τους και την καρδιά τους».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή