Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σλοβένος βουλευτής παραιτήθηκε λόγω ληστείας….σάντουιτς

Την αδιαφορία των υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκε, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ο βουλευτής της Βουλής της Σλοβενίας Ντάρι Κράισιτς, αρπάζοντας ένα σάντουιτς και φεύγοντας χωρίς να το πληρώσει.
 
Όπως δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι υπάλληλοι έκαναν πως δεν τον βλέπουν, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί και να αποφασίσει να «τεστάρει» την ασφάλεια του καταστήματος.
 
Η κλοπή του βουλευτή πέρασε απαρατήρητη, αλλά ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό σε συναδέλφους του, με τον ίδιο να επιμένει ότι επέστρεψε αργότερα στο κατάστημα και πλήρωσε το αντίτιμο που του αναλογούσε.
 
«Πρέπει να στεκόμουν τρία λεπτά στο ταμείο», δήλωσε ο πρώην καθηγητής, ζητώντας συγγνώμη για το «κοινωνικό πείραμα» που έκανε. Οι συνάδελφοί του ευθύμησαν με την διήγηση του περιστατικού από τον ίδιο, όχι όμως και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος LMS (Listof Marjan Šarec, Λίστα του Μάριαν Σάρετς) στο οποίο ανήκει, ο οποίος καταδίκασε την πράξη του βουλευτή.
 
Ο βουλευτής, που παραιτήθηκε με δική του πρωτοβουλία, σημείωσε ότι η υπερβολική εξάρτηση από τις κάμερες ασφαλείας κάνει μερικές φορές το προσωπικό να μην βλέπει πράγματα, αφού κανείς δεν τον ακολούθησε ή φώναξε για την επιστροφή του… κλοπιμαίου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή