Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοσμοσυρροή για τον Κώστα Σκρέκα σε Πρίνος, Γοργογύρι, Γενέσι και Πρόδρομο

Κοσμοσυρροή στις επισκέψεις του Τρικαλινού υπουργού Κώστα Σκρέκα στα χωριά του Νομού Τρικάλων. Η μαζική προσέλευση του κόσμου ήταν το βασικό στοιχείο και  της περιοδείας του σε Πρίνος, Γοργογύρι, Γενέσι και Πρόδρομο, με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να κάνει αυτό που τον χαρακτηρίζει από την πρώτη ημέρα της ενασχόλησής του με την πολιτική: ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις με τους πολίτες γι’ αυτά που έγιναν τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία κι αυτά που δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν την επόμενη τετραετία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά σ’ αυτά που γίνονται στο Νομό Τρικάλων από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Έργα και δράσεις για την κοινωνία που αγκαλιάζουν όλο το Νομό Τρικάλων και έχουν ένα βασικό στόχο: τη δημιουργία όρων και προϋποθέσεων για να είναι ο τόπος μας εκεί που του αξίζει. Στην πρώτη γραμμή, με ευκαιρίες και καλές δουλειές για όλους.

Κυρίως, όμως, για τα νέα παιδιά που πρέπει να μείνουν στον τόπο μας. Ο Τρικαλινός υπουργός δίνει το μήνυμα για τα Τρίκαλα του αύριο και οι πολίτες (μικροί και μεγάλοι) που μαζικά δίνουν το παρών στις συγκεντρώσεις, γίνονται κοινωνοί του, επιλέγοντας τη σταθερότητα και την προοπτική με τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή