Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: ΒΡΥΧΑΤΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

            Σε κόκκινο συναγερμό ευρίσκεται η Μεσόγειος, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Σουλτάνου της Τουρκίας και των παρατρεχάμενών του.

            Βρυχάται ο Εντογάν και απειλεί με πόλεμο την Γαλλία και την Ελλάδα.

            Το πρωταφανές δε, στα σύγχρονα πολιτικά ιστορικά, είναι οι απαράδεκτες φράσεις και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, που χρησιμοποιεί για τον Πρόεδρο της Γαλλίας και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

            Τεντώνει το σχοινί ο ταραξίας της περιοχής και απειλεί τον Ελληνικό και τον Γαλλικό λαό για το «τίμημα, που θα πληρώσει, λόγο των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους».

            Αντί να λογικευθεί, μετά το μήνυμα της Ε.Ε. για κηρώσεις και να σταματήσει την πειρατεία σε Αιγαίο και Μεσόγειο επανέρχεται στο CASUS BELLI για τα 12 μίλια στο Αιγαίο και δίνει τρίμηνη παράταση στις παράνομες δραστηριότητες του «Ορούς Ρεϊς», με απαράδεκτες και διαδοχικές NAVTEX.

            Φαίνεται πως ο Σουλτάνος… θέλει να αυτοκτονήσει, αφού γνωρίζει, πως δεν έχει στελέχη στις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού τα κυνήγησε ή τα φυλάκισε, ύστερα από το ψευδοπραξικόπημα του 2016.

            Επίσης ξέρει καλά την εξάρτηση της πολεμικής του μηχανής από τις Δυτικές χώρες, την τραγική θέση της οικονομίας και την απομόνωση στο Διπλωματικό πεδίο.

            Έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα με Συρία, με Αρμενία, με Λυβίη, με Αίγυπτο, με την Ελλάδα, με το Ιράκ, με το ΡΚΚ και τελευταία με την Γαλλία.

            Πάντως το Γαλλικό πλοίο «ΝΤΕΓΚΩΛ» σαλπάρισε για την Μεσόγειο, μετά τις απειλές.

            Ακόμα και τα … Δωδεκάννησα ζητούν να πάρουν οι Τούρκοι…!

            Οι Ευρωπαίοι πρέπει με έργα και όχι με λόγια να καλέσουν σε … σταυροφορία της Δημοκρατικές Δυνάμεις, για να μπει επιτέλους, ταφόπλακα στην ίδρυση της Νέο Οθωμανικής Ισλαμιστικής Δυναστείας.

            Ας βάλουν ένα τέλος στους φραστικούς λεονταρισμούς και στην Τουρκική Πειρατεία στη Μεσόγειο, την στιγμή που η Κύπρος στενάζει κάτω από την μπότα των κατακτητών Τούρκων εδώ και 45 χρόνια.

            Τέλος ας καταλάβει η Ελληνική κυβέρνηση, πως η περίοδος χάριτος τελείωσε και πως η κοινωνία είναι απέναντί της.

            Τα παιχνίδια στην Παιδεία, για το άνοιγα των σχολείων, τα προβλήματα στην Υγεία, με τα Ψέμματα για «τις Άσπρες Μπλούζες», η τραγική θέση της οικονομίας του τουρισμού, των επιχειρήσεων και η Πυρκαγιά στις Μυκήνες που την μάθαμε από τα Γαλλικά Μ.Μ.Ε., μας θυμίζουν το «Αιδώς Αργείοι». Όσο για το Ποδόσφαιρό σκέτη… τραγωδία…!

            Μπορεί η Μεσόγειον να ναι ΑΣΤΑΚΟΣ, αλλά ας δείξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι δεν είναι ΑΝΕΥΘΥΝΗ σε ΟΛΑ…!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή