Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: Η Ελλάδα είναι δυνατή απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα

Ο διπλωματικός μαραθώνιος του Πρωθυπουργού έχει αποδώσει καρπούς και η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, δήλωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, μιλώντας την Τρίτη στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στην τηλεόραση του Σκάι.

Η Ελλάδα είναι δυνατή απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, επισήμανε ο κ. Σκρέκας, προσθέτοντας ότι οι λύσεις στις διαφορές θα πρέπει να βρίσκονται πρωτίστως μέσα από τον διάλογο και τη διπλωματική οδό.

Σχολιάζοντας την τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερνογάν, ο κ. Σκρέκας είπε ότι από τις παρεμβάσεις της αμερικανικής πλευράς είναι σαφές ότι στηρίζει την Ελλάδα και γι΄αυτό άλλωστε ο κ. Τραμπ τηλεφώνησε σε αυτόν που δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας στιβαρής εξωτερικής πολιτικής που έχει συνέχεια, σημείωσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με αφορμή την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου, ο Υφυπουργός ήταν κατηγορηματικός και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Η οικονομία έχει αλλάξει σελίδα, η οικονομική ανάπτυξη έχει φέρει πολιτική σταθερότητα, συμπλήρωσε ο κ. Σκρέκας και εκτίμησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι αδύναμη μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και αυτό δεν συμβαδίζει με τη διενέργεια εκλογών κάθε έξι μήνες, είπε χαρακτηριστικά.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή