Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση 13 οικίσκων για τη στέγαση των σεισμοπαθών

Ακόμη τέσσερις 4 οικίσκοι παραδόθηκαν το Σάββατο στους σεισμόπληκτους του Ζάρκο, προσφορά της ΔΕΔΑ, εταιρείας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Με προσωπική παρέμβαση του υπουργού κ. Κώστα Σκρέκα το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος (ΥΠΕΝ) από την πρώτη στιγμή των μεγάλων σεισμών στη Θεσσαλία, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες στέγασης των πληγέντων.

Συνολικά μέσα σε λίγες μέρες παραδόθηκαν δεκατρείς 13 οικίσκοι σε Ζάρκο, Γριζάνο και Φαρκαδόνα από τις εταιρείες που εποπτεύονται από το ΥΠΕΝ (ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΑ).

Ο ίδιος ο υπουργός κ. Κ. Σκρέκας βρέθηκε το Σάββατο το πρωί στο Γριζάνο και στο Ζάρκο, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των τελευταίων 4 οικίσκων συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑ Βασίλη Κοτρώνη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μάριο Τσάκα και είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ζάρκο κ. Γιάννη Βούλγαρη και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γριζάνο Ευανθία Κακαδιάρη.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των οικίσκων ο κ. Σκρέκας δήλωσε: «Είμαστε σταθερά εδώ,  ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πολιτών και  στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια τους να χτυπιούνται από τους σεισμούς.

Με εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζουμε τους ανθρώπους να ξαναχτίσουν όχι μόνο τα σπίτια, αλλά και τις ζωές τους. Με σεβασμό και συνέπεια».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή