Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: «Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα προχωρά μπροστά με Ν.Δ. και Κυριάκο Μητσοτάκη»

Το μήνυμα ότι την Κυριακή ψηφίζουμε Ν.Δ. και Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και τα παιδιά μας, έστειλε ο Κώστας Σκρέκας από τα ορεινά χωριά του Δήμου Μετεώρων, τα οποία επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Κρύα Βρύση, το Ελάφι, το Παλαιοχώρι, την Αηδόνα και τη Χρυσομηλιά, μίλησε για τις βασικές προτεραιότητες της Ν.Δ. την επόμενη μέρα των εκλογών για να προχωρήσει η Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά με Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό στο δρόμο της υπερηφάνειας και της ανάπτυξης.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για την περιφερειακή ανάπτυξη, με έμφαση στη γεωργία και την κτηνοτροφία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να παραμείνουν οι νέοι στα χωριά, δημιουργώντας στον τόπο τους τις οικογένειές τους, με καλές δουλειές για όλους.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στην ανάγκη συμμετοχής στις εκλογές τονίζοντας: «Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου μας γέμισε χαρά αλλά και ευθύνη ώστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Όμως, δεν πρέπει να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Στις 25 Ιουνίου οι κάλπες θα είναι άδειες. Και σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για το αύριο της Ελλάδας και των παιδιών μας. Η χώρα χρειάζεται την επόμενη τετραετία μία σταθερή Κυβέρνηση, με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες αλλαγές που τόσο χρειάζεται ο τόπος. Σας ζητώ μια ισχυρή εντολή για τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να πάει την Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά με σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή