Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Φαμίσης – Ανάπτυξη με έργα υποδομής

Ουσιαστικός και με ρεαλιστικό λόγο εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ  Τρικάλων Κώστας Φαμίσης στην εκπομπή «ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ» με τον δημοσιογράφο Χρήστο Πίσσα.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τις κάλπες του Ιουλίου ο Καλαμπακιώτης πολιτικός-πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας Κώστας Φαμίσης  δεν μάσησε τα λόγια του καταθέτοντας την άποψή του για το μέλλον του τόπου.

«Απαιτείται άμεσα ανάπτυξη με έργα υποδομής για να γυρίσουμε σελίδα στο αύριο είπε χαρακτηριστικά με προτεραιότητα στην ίδρυση και λειτουργία του αεροδρομίου Μετεώρων στην Φαρκαδόνα-εμπνευστής και πρωτεργάτης του οποίου είναι ο ίδιος-η ολοκλήρωση του φράγματος της Μεσοχώρας για να πλημμυρίσει ο Θεσσαλικός κάμπος από το χρήσιμο νερό για τις καλλιέργειες, η προώθηση των φραγμάτων-λιμνών Κερασούλας και Πύλης, η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε-65 και φυσικά έργα υποδομής για την τουριστική βιομηχανία του νομού την οποία και πρέπει να διαφυλάξουμε ως «κόρη οφθαλμού».

Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται η πολιτική βούληση την οποία πρέπει να απαιτήσουμε από κοινού όλοι οι παράγοντες του νομού Τρικάλων γιατί πρέπει να βγούμε επιθετικά μπροστά και να κερδίσουμε αυτό που ο τόπος δικαιούται και αξίζουν οι συμπατριώτες μας τόνισε ο κ. Φαμίσης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή