Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Μπαλντούνας: Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον τρομάξω

Τι ισχυρίζεται ο αδελφοκτόνος του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Την δική του εκδοχή για το σημερινό φονικό στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, δίνει ο 66χρονος δράστης συνταξιούχος τραπεζικος Κώστας Μπαλντούνας.

Μιλώντας στο trikalanews.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε πως ο 66χρονος, θα απολογηθεί το βράδυ και ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τον 69χρονο αδερφό του Βάϊο Μπαλντούνα, αλλά να τον τρομάξει και ότι βρισκόμενος σε άμυνα, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο δράστης βλέποντας τον αδερφό του να κρατά δίκρανο και μαχαίρι, ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα για να τον τρομάξει μην μπορώντας όμως να εξηγήσει πως τα σκάγια βρήκαν τον αδερφό του και την γυναίκα του θύματος.

Επιβεβαιώθηκε ταυτόχρονα η είδηση που μετέδωσε το trikalanews.gr πως αιτία του κακού, ήταν ένα εξώδικο για τα περιουσιακά που εξόργισε το θύμα που κατευθύνθηκε μαζί με την 71χρονη γυναίκα του στο πατρικό του σπίτι, που διαμένει ο δράστης και έμελε να γίνει τόπος φονικού.

Σε βάρος του δράστη, έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο τυφέκιο, 2.100 βολίδες αεροβόλου τυφεκίου και 28 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ενώ στο χώρο τέλεσης της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης, 2 κάλυκες και μαχαίρι.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή