Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Πατέρας: Η πολιτική… πόρνη

Σημεία και τέρατα γίνονται τα τελευταία 2,5 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας και η κοινωνία τα έχει χαμένα και δεν γνωρίζει ούτε που είναι η αλήθεια, σε όλα τα θέματα, ούτε που την οδηγούν οι Τσίπρας-Καμμένος.

Μάλλον θα πρέπει να δουν οι Έλληνες τα γεγονότα από την αστεία πλευρά, διότι διαφορετικά δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτε. Φυσικά και υπήρξαν κυβερνήσεις στο παρελθόν που δεν υλοποίησαν όλες τις προγραμματικές δηλώσεις τους, αλλά έλεγαν και αλήθειες. Η σημερινή κυβέρνηση, πέρα από το ψέμα και τον λαϊκισμό, δεν γνωρίζει τίποτε άλλο.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, πριν στηθούν οι σημερινές ανίερες συμμαχίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , ο Πάνος Καμμένος στην προσπάθειά του να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους και τα πολιτικά στελέχη του κόμματος, προκειμένου να μπει στη Βουλή, σε μια εκ… βαθέων και… ειλικρινή τοποθέτηση στο περιοδικό «Crash» είπε το εξής αμίμητο «δεν θα γίνω η πολιτική πόρνη ούτε του Σαμαρά ούτε του Τσίπρα». Ήθελε σώνει και καλά να περάσει το μήνυμα, πως το κόμμα του, αν μπει στη Βουλή, θα κοιτάξει τα συμφέροντα της χώρας και όχι τις δικές του πολιτικές φιλοδοξίες.

Δυστυχώς, το μόνο που κοίταξε, τόσο αυτός όσο και ο Τσίπρας, ήταν η κατάληψη της εξουσίας και η παραμονή στις κυβερνητικές καρέκλες, με οποιοδήποτε κόστος για την κοινωνία, η οποία, σημειωτέον, τα έχει τελείως χαμένα και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Η ιδεολογική ανομοιομορφία του κυβερνητικού μορφώματος είναι πρωτοφανής και καταστροφική. Πάνε…και οι κορώνες του Καμμένου.

Πάνε και τα…παντελόνια που φόραγε. Πάει και η δήλωσή του περί «πολιτικής πόρνης». «Στα τέσσερα» έλεγε στη Βουλή, γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου υπέγραψε το 2ο μνημόνιο. Τώρα που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπέγραψαν 2 μνημόνια μαζί προκειμένου να φανούν αρεστοί στους δανειστές και στους γερμανο-τσολιάδες, όπως τους αποκαλούσαν, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, τώρα, που υποθήκευσαν τη χώρα για δεκαετίες, κάνουν το… κορόιδο και ντρέπονται να πουν την αλήθεια ότι δηλαδή…κρέμασαν τους πολίτες και διέλυσαν το κράτος.

Η ασυνέπεια των κυβερνώντων είναι πρωτόγνωρη και καταστροφική.

Η χώρα είναι στη ρουλέτα, για μια καρέκλα εξουσίας. Εφαρμόζουν, με κάθε πράξη, το «κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό» οι συγκυβερνώντες.

Εδώ και λίγες μέρες η ομάδα των ΑΝΕΛ διατυμπάνιζε πως δεν θα ψηφίσει στη Βουλή τη δημιουργία «Τουρκικής Ένωσης» για την Ξάνθη και δεν θα στηρίξει την «αλλαγή φύλου» ακόμα και σε ανήλικα άτομα. Μόλις, όμως, ο Τσίπρας και οι βουλευτές του απάλλαξαν τον Καμμένο από την εξεταστική, για το πλοίο «Noor 1» και για τα παράλογα της κρατικής Jaguar, της ρουλέτας και των ανύπαρκτων αποδείξεων του Λονδίνου, τότε τα υπερψήφισαν όλοι τους, κάνοντας μια ακόμα θεαματική… κολοτούμπα. Δεν τους νοιάζει για τίποτε παρά η δόξα και το χρήμα της εξουσίας.

Κανένας τους δεν σκέφτεται για τους 500.000 Έλληνες, Επιστήμονες και Ειδικούς, που εγκατέλειψαν την πατρίδα και έγιναν οικονομικοί μετανάστες. Μάλιστα μια πρόσφατη έρευνα κατέγραψε ότι το 50% των Ελλήνων μεταναστών είναι ηλικίας από 20 έως 40 ετών και πως το 71%, από αυτούς, δεν θέλει να γυρίσει πίσω , εξαιτίας της αναξιοκρατίας που ζει και βασιλεύει στη χώρα μας και εξαιτίας των εξευτελιστικών παροχών.

Το κράτος πια είναι φέουδο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πολιτική τους πελατεία και «τα παιδιά του καφενείου» μέχρι χθες πρέπει να αποκατασταθούν.

Έτσι, λοιπόν, αυτοί που δεν ήθελαν να γίνουν «πολιτικές… πόρνες» συνέπραξαν με τους αριστερούς και άθεους του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλειοψηφία τους και πορεύονται χέρι-χέρι, σπρώχνοντας τη χώρα στο γκρεμό.

Οι πολιτικές διαφωνίες των στελεχών της ΑριστεροΔεξιάς κυβέρνησης είναι καθημερινές και η χώρα βουλιάζει από τη δική τους ανικανότητα, τις ιδεοληψίες και την έλλειψη αξιοπιστίας. Όλα, όμως, δείχνουν πως τα άσχημα είναι ακόμη πίσω, αφού η σφαγή… των συνταξιούχων και των μισθωτών, οι πλειστηριασμοί των σπιτιών, τα κόκκινα δάνεια και η νεκρή…αγορά θα φανούν καθαρά τα δύο επόμενα χρόνια.

Η χώρα είναι σε πολιτικό αδιέξοδο και τη λύση πρέπει να τη δώσει ο λαός με τις εκλογές, που, όσο νωρίτερα γίνουν , τόσο το καλύτερο για όλους τους Έλληνες.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή