Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: Η Κυβέρνηση έχει χάσει πλέον τον έλεγχο

«Η Κυβέρνηση έχει χάσει πλέον τον έλεγχο», τόνισε ο πρώην Υπουργός, νυν Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας σε τηλεοπτικές του δηλώσεις 
 
Όσον αφορά το τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος Αστυνομικών επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, επισήμανε «Η Κυβέρνηση αντί να πει όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνη Κυβέρνηση ότι θα συλλάβει αυτόν που έκανε την ενέργεια, έβγαλε ανακοίνωση και μίλησε για προβοκάτσια. Εάν πιστεύει ότι έγινε προβοκάτσια ας εξηγήσει στο λαό ποιός την έκανε και τι στόχους είχε» και πρόσθεσε «Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο στα μεγάλα και ουσιαστικά προβλήματα που αφορούν τον κόσμο και την κοινωνία. Το 2016 μειώθηκαν τα εισοδήματα και των μισθωτών και των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών και παρόλο που μειώθηκαν κατά 3  δις τα έσοδά τους οι φόροι αυξήθηκαν κατά 7 δις ευρλω.  Αυτό είναι μία συνταγή που δεν οδηγεί πουθενά.»
 
Αναφορικά με τον «Νόμο Παρασκευοπούλου», χάρις στον οποίο αποφυλακίστηκαν 2.000 εγκληματίες, «από τους οποίους κάποιοι βγαίνοντας σκότωσαν, άλλοι έκλεψαν και άλλοι βίασαν. Έρχεται τώρα ο ίδιος ο κ. Παρασκευόπουλος στο κανάλι της Βουλής και αναγνωρίζει το λάθος του, λέει πως ο Νόμος του πρέπει να καταργηθεί. Το κακό όμως, έχει ήδη γίνει, είναι τετελεσμένο γεγονός. Άραγε πως μπορεί κανείς να εμπιστευτεί αυτή την κυβέρνηση τη στιγμή που σήμερα λέει, αύριο ξελέει. Σήμερα ψηφίζει, αύριο ξεψηφίζει και έχει έναν Πρωθυπουργό που εμπαίζει συνεχώς τον Ελληνικό λαό και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην καρέκλα; Πώς μπορεί να εμπιστευτεί κανείς αυτήν την Κυβέρνηση ότι θα μας βγάλει από την κρίση;».
 
Ο Κ. Σκρέκας, αναφερόμενος σε θέματα της Εθνικής οικονομίας, επισήμανε πως «Για την οικονομία λένε πως μειώνεται η ανεργία δηλαδή αυξάνονται οι εργαζόμενοι ενώ ταυτόχρονα μειώνονται κατά 3 δις ευρώ τα εισοδήματα, αυτό είναι η απόλυτη κοροϊδία. Θα δώσουνε έναν μποναμά Χριστουγεννιάτικο ενώ μειώσανε το ΕΚΑΣ, καταργήσανε το επίδομα θέρμανσης, μειώσανε τις συντάξεις, 400.000 συνταξιούχοι περιμένουνε 2 χρόνια να πάρουν τη σύνταξή τους και θα πάνε το αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ και πιστεύετε ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει καλό;».
 
Καταλήγοντας ο κ. Σκρέκας είπε πως «η κυβέρνηση- πρώτη φορά στα χρονικά- λέει ότι έχει υπέρ πλεόνασμα (δηλαδή πλεόνασμα που δε χρειαζόταν) από υπερφορολόγηση , 6 δις πέρυσι και 3 δις φέτος! Ας πει, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό που πάνε αυτά τα λεφτά; Πού πάνε αυτά τα λεφτά;»
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή