Συνεντεύξεις

Κώστας Σκρέκας: Ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει με εκλογικό αφανισμό

8 May 2018

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι», ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει με εκλογικό αφανισμό, γι αυτό παραδίδει τα πάντα στην 4η αξιολόγηση ώστε να πάρει παράταση για τα μέτρα του 2019 και να κερδίσει χρόνο στην εξουσία.

Επίσης ανέλυσε ότι προσπάθεια της Κυβέρνησης είναι να στερήσει την αυτοδυναμία από την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εκτίμησε ότι θα το επιχειρήσει με ένα νέο εκλογικό νόμο με αναλογικότερο σύστημα και μικρότερο «μπόνους».

Στόχος είναι να στερήσει από τη χώρα μια ισχυρή νέα Κυβέρνηση που με τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις θα μπορέσει να ωθήσει την οικονομία στην ανάπτυξη. Στην Ελλάδα σήμερα δεν παράγεται πλούτος, ακόμη και η ΕΕ, στις εαρινές προβλέψεις μείωσε την εκτίμηση για την ανάπτυξη το 2018 κάτω του 2%.
 
Σε συνέχεια αυτού, ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε ότι «από τα στοιχεία των εισοδημάτων των φορολογουμένων του 2017, διαπιστώνεται ότι η μεσαία τάξη έχει υποστεί σχεδόν εξαφάνιση. Ταυτόχρονα οι αυξήσεις των φόρων και οι περικοπές αποδεικνύουν κάθε άλλο από το «πάτε καλά». Η Ελλάδα το 2017 είναι πρωταθλήτρια στους φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη».
 
Αναφερόμενος τέλος στη δήλωση του Κυρίτση περί θαλάμων αεριών στο δυτικό πολιτισμό και ισλαμισμού, ο κ. Σκρέκας είπε ότι είναι ατυχής κι ότι οι γενικότητες πάντα αδικούν. «Δεν φταίνε οι θρησκείες, δεν φταίνε οι λαοί, φταίνε οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν προκαλέσει εγκλήματα».

trikalanews
Author: trikalanews

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Με έμφαση στην ανανέωση και τη συμμετοχή νέων μελών συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου …
Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Με στόχο την κοινή ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ο Δήμος Μετεώρων συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση των τριών Παγκόσμιων …
Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Παρουσία αιρετών και πιστών στον Εσπερινό και την Αρτοκλασία στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Προκοπίου …
«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Η sold out παράσταση του Σέρχιο Μπλάνκο ταξιδεύει στα Τρίκαλα για μία βραδιά …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.