Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κουτσιμπέλας Εὐάγγελος: ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ

Ἐκ τοῦ ἡλεκτρονικοῦ τύπου μανθάνομεν ὅτι ἡ ἐθελοντική ὁμάδα Dog Defenders Trikala προγραμματίζει εἰρηνική πορεία διαμαρτυρίας, λές και ὑπάρχουν και πολεμικές πορείες, και καθιστική διαμαρτυρία στα Τρίκαλα την 6.10.2018. Ὁ Νόμος 4039/2012 προστατεύει ὅλα τα τετράποδα ἐκτός ἀπο τα διπόδαρα ζῶα δηλαδή τον ὑποφαινόμενον ὁ ὁποῖος ὡς δίποδον ζῶον δεν προστατεύεται ἐκ τοῦ νόμου στα ἑξῆς σημεῖα :
 
1ον .ὁ γιατρός μου συνέστησεν να περπατάω διότι λέει κάνει καλό στην ὑγεία .

ἀκολουθῶ τις ὁδηγίες του και βαδίζω στο δρόμο που περνάει ἀπο το σπίτι μου ,περπατῶ μέχρι ἑνός σημείου γιατί πέραν αὐτοῦ πρέπει να μου το ἐπιστρέψει ἡ ὁμάδα τῶν ἀδέσποτων σκύλων , ὁ ὅρος ἀδέσποτος α στερητικόν +δεσπότης εἶναι ἀτυχής , πιο κοντά εἶναι ὁ ὅρος ἐλεύθερα σκυλιά .

Ἐν προκειμένῳ καταπατεῖται το δικαίωμα του φορολογούμενου περι ἐλευθέρας διαβάσεως τῶν ὁδῶν .

2ον .ἐπιστρέφω εἰς την οἰκίαν μου και ἀναπνέω τά κόπρανα τῶν γειτονικῶν σκύλων, δές και φωτο-πρωϊνή 8.21 π.μ. , αὐτά εἶναι δεσποζόμενα δηλαδή ἔχουν δεσπότην , ἔχουν ἀφεντικόν ὑπεύθυνον κατά νόμον ,ὁ ὁποῖος ἐμφανῶς ἀδιαφορεῖ για την ὑγεία τῶν συνανθρώπων του .

3ον .ὅσον ἀφορᾶ τάς ὑλακάς τῶν σκύλων ξέρεις τι εἶναι να εἶσαι ἐργαζόμενος και να μην σε ἀφήνουν να κοιμηθεῖς για τρεῖς νύχτες ; ξέρεις τι εἶναι να εἶσαι σε μετεγχειρητική κατάσταση και να μην μπορεῖς να μιλήσεις ἀπο την ἀδυναμία και να μην σε ἀφήνουν να κοιμηθεῖς σαν ἄρρωστος μια ὧρα ;

ἀλλά το πιο ὀδυνηρό για μένα, ξέρεις τι εἶναι να ἔλθει ἀπο μακριά προσφιλές σου πρόσωπον , ἄυπνον ἐκ του ταξειδίου και να μην το ἀφήνουν να κοιμηθεῖ και να ἀναγκάζεται να κοιμηθεῖ σε ἄλλο μέρος ;Τά ἀνωτέρω ἡ ὀγκοδεστάτη ἑλληνική νομολογία δεν τα προβλέπει , ὁ νομικός σύμβουλος ἐξηγεῖ ὅτι πρέπει να πάρεις το ἑκατό , να ἔχεις δύο μάρτυρες και τον δικηγόρο σου , ὅλα αὐτά στις τρεῖς τη νύχτα .Προφανῶς πρόκειται περί τῆς παθολογίας τοῦ νομικοῦ κενοῦ το ὁποῖον πρέπει να πληρωθεῖ ἀπο νομοθέτες χωρίς ἐνδοκρανιακόν κενόν και ἄγνοιαν τῆς πραγματικότητος .

Τελειώνω με την παιδική ἀνάμνηση να κοιμᾶμαι ἀγκαλιά με τά κυνηγόσκυλα κουτάβια και να παίζω με την μάννα τους την Περδίκω .
 
Κουτσιμπέλας Εὐάγγελος.
Τρίκαλα 4.10.2018 μ.Χ.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή