Κόζιακας: Βοσκός πάλεψε με αρκούδα για να σώσει το κοπάδι

Τον βρήκε κτηνοτρόφος που κάλεσε σε βοήθεια

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε ένας άντρας 55 ετών περίπου που φέρεται να είχε περιπέτεια με άγριο ζώο στα ορεινά του Κόζιακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε σε δασική περιοχή στον Βυτουμά και όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μιλώντας στο Trikalanews.gr, πρόκειται για βοσκό ο οποίος όμως δεν διαμένει στο χωριό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν στο χωριό, ο εν λόγω βοσκός βρισκόταν στο δάσος όταν είδε να πλησιάζει το κοπάδι αρκούδα. Θεώρησε σωστό να στραφεί προς το άγριο ζώο ώστε να το απομακρύνει.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι το ζώο του επιτέθηκε μετά από την κίνησή του, ενώ ο ίδιος βρέθηκε από κτηνοτρόφο της περιοχής ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια.

Με κρίση πανικού στο Νοσοκομείο

Ο βοσκός ο οποίος φροντίζεται από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, βρίσκεται σύμφωνα με πηγές σε κατάσταση κρίσης πανικού μετά την περιπέτειά του.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, δεν φέρει κάποια σοβαρά τραύματα και είναι καλά στην υγεία του προφανώς σοκαρισμένος από την περιπέτειά του.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …