Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρήνη Τρικάλων: Νεαρή οδηγός γλίτωσε τα χειρότερα έπειτα από σύγκρουση με αγριογούρουνο

Ένα ακόμη τροχαίο με αγριογούρουνα από τα πολλά που έχουν συμβεί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το krinilive.gr νεαρή οδηγός γλίτωσε τα χειρότερα όταν κινούμενη στο οδόστρωμα εμφανίστηκε μπροστά της ξαφνικά ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Η οδηγός διασχίζοντας αργά το βράδυ την περιφερειακή οδό, για να μεταβεί από το χωριό της, την Κρήνη Τρικάλων, παρέσυρε έναν αγριόχοιρο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Ευτυχώς φορούσε ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό. Ο αγριόχοιρος μετά την παράσυρση έπεσε νεκρός, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημιές.

Το νέο περιστατικό αναμφίβολα έρχεται να δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας μιας και δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και κατά το προηγούμενο διάστημα, από τα οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά. Αρκετοί τονίζουν πως είναι ευτύχημα μέχρι στιγμής που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τις παρασύρσεις αγριόχοιρων, και μένουμε μονάχα στις ζημιές που προκαλούνται στα οχήματα.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή